Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Almo nature

Almo nature is een van de eerste merken die geen additieven in het voer van honden en katten stopt, Almo nature voer is gemaakt van natuurlijke ingedriënten. Bekijk onze verschillende soorten voeding hieronder!

Voer voor honden en katten

Almo nature heeft zich gericht op het maken van hondenvoer en kattenvoer van alleen maar natuurlijke ingrediënten, er zitten verder geen chemische stoffen of conserveermiddelen in. Almo nature heeft er ook aan gewerkt om verpakkingen te maken die helemaal recyclebaar zijn, zo dragen zij ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Er zijn een hoop variaties in het voer van Almo nature voor honden en katten, ze maken zowel droog als natvoer en hebben een hoop verschillende smaken om uit te kiezen zoals: Kip, rund, kalf, zalm, tonijn en nog veel meer.

Biologisch afbreekbare kattenbakvulling

Buiten het fantastische voer dat Almo nature maakt, maken zij ook nog kattenbakvulling. Ze maken klonterende kattenbakvulling dat er voor zorgt dat alleen de toplaag van het grind vervangen hoeft te worden, zo heb je geen last van nare geurtjes in huis. Almo nature maakt ook catlitter, catlitter is biologisch afbreekbare kattenbakvulling. Omdat de vulling uit plantaardige vezels bestaat is deze composteerbaar. De vulling is zacht aan de pootjes van je kat en is stofvrij, hierdoor belast je de luchtwegen niet van je kat.