Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Drinkfontein kat bestellen?

Topdeals4pets.nl is de ultieme online dierenwinkel, met alle producten die je nodig hebt om je kat blij en gezond te houden. Bestel een drinkfontein om af te zijn van de lekkende of lege drinkbak voor je kat.

Drinkfontein kat

Het is belangrijk voor een kat om voldoende water te drinken gedurende dag, gewone drinkbakjes zijn helaas niet zo goed als een drinkfontein. Met een drinkfontein zorg je ervoor dat je kat altijd schoon en vers water heeft, omdat het water continue stroomt en in sommige gevallen zelfs gefilterd wordt. Wij bieden ook drinkfonteinen aan die gefilterd worden, bij deze drinkfonteinen worden onzuiverheden in het water verwijderd zodat jouw kat super schoon water drinkt. De drinkfontein wordt door een pompje aangedreven waardoor het water altijd blijft stromen, dit is niet alleen goed voor het water maar katten vinden stromend water ook nog eens geweldig. Bekijk bijvoorbeeld de Woodoro drinkfontein voor honden en katten eens.

Voordelen van een drinkfontein

  • Water blijft schoon: Het water van een drinkfontein blijft langer schoon dan het water van een normaal drinkbakje, dit komt omdat het water van een drinkfontein continue aan het stromen is en vaak ook nog gefilterd wordt.
  • Minder kans op blaas en nier problemen: katten drinken meer water uit een drinkfontein dan uit een drinkbakje, hierdoor krijgen zij meer vocht binnen en dat is erg goed. Doordat zij meer vocht binnenkrijgen is de kans op blaas en nierproblemen veel kleiner. Helaas zijn er nog te veel katten die te weinig vocht binnen krijgen, alleen natvoer is dus ook niet genoeg voor je kat.
  • Minder onderhoud: Een drinkfontein gaat langer mee dan een drinkbakje, normale drinkbakjes moet je elke dag schoonmaken omdat ze anders te vies worden. Een drinkfontein kan je om de week schoonmaken omdat het water de hele tijd ververst wordt. Dat is toch ideaal?

Beste drinkfontein kat

We bieden de beste prijzen voor al onze drinkfonteinen, zodat je met vertrouwen kunt kopen. We bieden ook gratis bezorging bij bestellingen van meer dan € 30, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over extra kosten bij het bestellen van een drinkfontein voor je kat.