Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Voer

Voer is essentieel voor jouw knaagdiertje, ons voer bevat de juiste vitaminen en mineralen voor jouw huisdier. Bekijk ons assortiment hieronder!

Knaagdiervoer

Het goed voeren van je knaagdiertje is van belang, hij moet de juiste voedingstoffen binnenkrijgen om gezond te blijven. Het type voedsel hangt heel erg af van de diersoort en de leeftijd van je huisdier. Knaagdiervoer bevat vaak extra ondersteuning naast de basisbehoefte. Het voer zorgt er voor de juiste vitaminen en mineralen en zorgt er voor dat de tanden slijten. Het kan zo zijn dat je knaagdier de lekkere stukjes uit het voer en de rest laat liggen, dit kan voorkomen worden door homogene voeding te geven. Hierdoor is het voer exact hetzelfde en kan je knaagdier niet de lekkere stukjes eruit halen.

Snacks

Naast de normale voeding zijn snacks nog een goede aanvulling op het dieet van je huisdier. De snack kan dienen als beloning of als gezond tussendoortje. Snacks zorgen vaak voor een gebalanceerd dieet en helpen ook weer met het slijten van de tanden.