Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Voer

Voer is essentieel voor jouw knaagdiertje, ons voer bevat de juiste vitaminen en mineralen voor jouw huisdier. Bekijk ons assortiment hieronder!

Knaagdiervoer

Het goed voeren van je knaagdiertje is van belang, hij moet de juiste voedingstoffen binnenkrijgen om gezond te blijven. Het type voedsel hangt heel erg af van de diersoort en de leeftijd van je huisdier. Knaagdiervoer bevat vaak extra ondersteuning naast de basisbehoefte. Het voer zorgt er voor de juiste vitaminen en mineralen en zorgt er voor dat de tanden slijten. Het kan zo zijn dat je knaagdier de lekkere stukjes uit het voer en de rest laat liggen, dit kan voorkomen worden door homogene voeding te geven. Hierdoor is het voer exact hetzelfde en kan je knaagdier niet de lekkere stukjes eruit halen.

Snacks

Naast de normale voeding zijn snacks nog een goede aanvulling op het dieet van je huisdier. De snack kan dienen als beloning of als gezond tussendoortje. Snacks zorgen vaak voor een gebalanceerd dieet en helpen ook weer met het slijten van de tanden.

Konijnenvoer

Konijnenvoer is een belangrijk aspect van de verzorging van konijnen. Konijnen zijn herbivoren en hebben daarom een dieet nodig dat rijk is aan vezels en voedingsstoffen die essentieel zijn voor hun gezondheid en welzijn. Het beste konijnenvoer bestaat uit een mix van hooi, groenten en fruit, en een klein beetje pellets die specifiek zijn samengesteld voor konijnen. Hooi is vooral belangrijk omdat het helpt bij de spijsvertering en het slijten van de tanden van het konijn, terwijl groenten en fruit een bron zijn van vitaminen en mineralen. Het is belangrijk om het dieet van het konijn geleidelijk te veranderen om spijsverteringsproblemen te voorkomen, en om te zorgen dat ze altijd toegang hebben tot vers water.

Rattenvoer

Rattenvoer is van groot belang voor het behoud van de gezondheid en het welzijn van ratten. Ratten zijn omnivoren en hebben daarom een dieet nodig dat rijk is aan een mix van voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vezels en vetten. Het beste rattenvoer bestaat uit een mix van pellets, granen, zaden, noten, fruit en groenten. Het is belangrijk om rattenvoer aan te bieden dat speciaal samengesteld is voor ratten, aangezien sommige voedingsmiddelen die voor mensen geschikt zijn, niet geschikt zijn voor ratten. Daarnaast is het belangrijk om de hoeveelheid voedsel die wordt gegeven te beperken om obesitas en andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Ratten hebben ook toegang nodig tot vers water en het is belangrijk om hun voederbakken regelmatig schoon te maken om de groei van bacteriën en schimmels te voorkomen.